Groenteteelt producten

De tuinbouwsector verandert in hoog tempo. Toenemende concurrentie en nieuwe wet- en regelgeving dwingen tuinders hun bedrijfsprocessen voortdurend aan te passen. Daarnaast stellen zowel distributeurs als consumenten steeds hogere eisen aan de kwaliteit van eindproducten. Dit alles legt een zware druk op de sector.

GRODAN speelt hierop in door telkens weer nieuwe, innovatieve teeltoplossingen en productietechnologieën te ontwikkelen. Een van de meest recente vernieuwingen is de gepatenteerde Next Generation-technologie. Substraatmatten, -blokken en -pluggen die met behulp van deze technologie geproduceerd zijn, bieden gebruikers - dankzij de toepassing van een revolutionaire hydrofiele vezel - aanzienlijke voordelen. Deze variëren van een betere inworteling, uniformiteit en herverzadiging tot een groter stuurbereik en een gelijkmatigere WG- en EC-verdeling. Lees meer

Op basis van de Next Generation-technologie heeft GRODAN een uitgewogen assortiment producten ontwikkeld dat specifiek bedoeld is voor de groenteteelt. Al deze producten helpen de tuinder de opbrengst van zijn teelt te vergroten, de kwaliteit van zijn producten te verhogen, zijn bedrijfsrisico’s te beperken en zijn bedrijfsresultaat te verbeteren.

Zowel vegetatief als generatief stuurbaar substraat.

Lees meer

Breed stuurbereik en droog karakter voor generatieve sturing.

Lees meer

Subtraat voor supersnelle inworteling en weggroei.

Lees meer

Betrouwbaar substraat met een eenvoudige watergift.

Lees meer

Luchtig substraat dat vlot uitdraineert

Lees meer