Opkweek producten

De glastuinbouw staat voor grote uitdagingen. Toenemende concurrentie en nieuwe wet- en regelgeving dwingen tuinders hun bedrijfsprocessen voortdurend aan te passen. Maar, het gaat ook niet langer meer alleen om opbrengstverhoging en kostenverlaging. Telers moeten ook beantwoorden aan de maatschappelijke visie rond duurzaam produceren. Die visie wordt voorwaarde.

Revolutionaire Vision technologie

GRODAN is er klaar voor om hieraan bij te dragen. De nieuwe en revolutionaire Vision technologie gaat uw ideeën over opkweken rigoureus veranderen. Uitgangspunt voor de nieuwe Vision technologie was de Next Generation technologie van GRODAN. De inzichten die bij de ontwikkeling van groeiblokken en matten van Next Generation zijn opgedaan, zijn gecombineerd met de actuele kennis op het gebied van hoogwaardige steenwolproducten. Kenmerkend voor deze technologie is de bruine kleur. Voor de productie zijn nieuwe grondstoffen gebruikt, wat de betrouwbaarheid sterk verbetert.

Next Generation technologie

Substraatmatten en -blokken die met behulp van de Next Generation technologie geproduceerd zijn, bieden gebruikers - dankzij de toepassing van een revolutionaire hydrofiele vezel - aanzienlijke voordelen.

Nieuw blok, gebaseerd op de nieuwe Vision technologie, met indrukwekkende resultaten.

Lees meer

Nieuwe pluggen, gebaseerd op de nieuwe Vision technologie, met indrukwekkende resultaten.

Lees meer

Uniform groeiblok voor een gelijkmatige plantgroei.

Lees meer

GRODAN plugs

Uniforme pluggen voor een optimaal kiemresultaat.

Lees meer