Sierteelt producten

De tuinbouwsector verandert in hoog tempo. Toenemende concurrentie en nieuwe wet- en regelgeving dwingen tuinders hun bedrijfsprocessen voortdurend aan te passen. Daarnaast stellen zowel distributeurs als consumenten steeds hogere eisen aan de kwaliteit van eindproducten. Dit alles legt een zware druk op de sector.

Grodan speelt hierop in door telkens weer nieuwe, innovatieve teeltoplossingen en productietechnologieën te ontwikkelen. Een van de meest recente vernieuwingen is de gepatenteerde Next Generation-technologie. Substraatmatten, -blokken en -pluggen die met behulp van deze technologie geproduceerd zijn, bieden gebruikers - dankzij de toepassing van een revolutionaire hydrofiele vezel - aanzienlijke voordelen. Deze variëren van een betere inworteling, uniformiteit en herverzadiging tot een groter stuurbereik en een gelijkmatigere WG- en EC-verdeling.
Lees meer

Op basis van de Next Generation-technologie heeft Grodan een product ontwikkeld dat volledig is toegesneden op de behoefte van rozenkwekers aan stuurbaarheid en gecontroleerd watermanagement. Dit product stelt hen in staat om, zowel onder lichtarme als onder lichtrijke omstandigheden, een groeikrachtig en uniform gewas te realiseren met een sterk en gezond wortelgestel. Zo zijn zij elk seizoen verzekerd van een maximaal rendement, in kwalitatief én kwantitatief opzicht.

Perfecte beworteling voor een optimaal teeltresultaat

Lees meer

Stevige basis voor een vitaal gewas

Lees meer

Luchtige kubusvormige steenwolblokjes voor een supersnelle inworteling.

Lees meer

Supersnelle weggroei en vegetatieve groeikracht.

Lees meer