Grodan GROEP

De Grodan Groep is al meer dan veertig jaar wereldwijd marktleider in het leveren van innovatieve en duurzame steenwol substraatoplossingen voor professionele telers. Grodan-oplossingen zijn speciaal ontworpen voor Precision Growing, de meest efficiënte en effectieve teeltwijze.

STEENWOLSUBSTRAAT

Steenwol is gemaakt van een natuurlijke, vulkanisch gesteente, genaamd basalt. Grodan substraten zijn schoon, bevatten geen vervuilingen en zijn vrij van plantenziekten. Steenwol maakt het hergebruik van water en voedingsstoffen mogelijk, zodat inputmaterialen niet worden verspild.

INNOVATIE

Grodan® substraatoplossingen zijn ideaal voor Precision Growing, dat voor een efficiënt gebruik van water, voedingsstoffen, energie en ruimte zorgt. De Grodan Groep heeft een lange reeks innovaties op het gebied van Precision Growing op de markt gebracht. Klik hier voor enkele voorbeelden.

ROCKWOOL GROEP

De Grodan Groep is onderdeel van de ROCKWOOL Groep, wereldwijd marktleider in innovatieve producten en systemen gebaseerd op steenwol, waarmee het milieu en de kwaliteit van leven voor miljoenen mensen verbeterd wordt.