e-Gro Testimonial Ger

Ger Derickx van Theeuwen Trostomatenkwekerij BV over e-Gro

“Via e-Gro houd ik de indicatoren voor gewassturing in de gaten. Zo analyseer ik wat de gemiddelde waterafname van de steenwol mat was gedurende de nacht. Ik kan zien of dat een generatieve of vegetatieve actie was. Dat geeft mij meer inzichten in de teeltgroei en op basis van deze informatie kan ik betere teeltbeslissingen nemen”.

Lees verder

Schrijf je in voor de gratis 6-weekse e-Gro trial en maak kans op de e-Gro Big Green Egg Barbecue!

e-Gro combineert relevante data uit verschillende bronnen op één online software platform. Het resultaat: 24/7 een gedetailleerd beeld van de situatie in de kas, zodat u meer controle heeft en gefundeerde beslissingen kunt nemen. e-Gro helpt u met data driven Precision Growing.

Meld u aan voor een gratis trial-versie en maak kans op de e-Gro Big Green Egg! 

e-Gro campaign summer 2020 -BGE
GroSens, grodan

Optimaliseer je irrigatiestrategie

Het Grodan GroSens systeem maakt 24/7 realtime inzicht in de WC, EC en temperatuur van het steenwol substraat mogelijk. Dit beidt waardevolle informatie in e-Gro die u zal helpen bij het optimaliseren van de irrigatiestrategie, waardoor u de opbrengst kan verbeteren en de kwaliteit van uw gewassen. Het gebruik van een GroSens is dus essentieel voor de werking van e-Gro!

Meld u aan voor een gratis e-Gro demo en ontvang 30% korting op de Grodan GroSens MultiSensor-systeem*. Vraag uw Accountmanager voor meer informatie

*Korting is geldig tot 15/7/2020