Learning

Learning

Grodan zorgt ervoor dat telers optimaal gebruik kunnen maken van haar producten en diensten door de kennis en ervaring met substraatteelt over te brengen termen van actueel, gewasgericht advies. Variërend van advies op maat van onze adviseurs tot nieuwsbrieven, seminars en trainingen en artikelen in vakbladen.

recycling, infographic, cucumbers, tomatos, circle, grodan
Learning

Grodan recycling service

Na een seizoen van productieve groenteteelt bestaan de groeimedia uit bruikbare grondstoffen voor toepassingen in de volgende levensfase.

Lees verder
learning, dry sweet pepper, greenhouse, plants, 6-phase model, cultivation period, cultivation phase, grodan
Learning

Grodan 6-fasen model

Het Grodan 6-fasenmodel biedt een blauwdruk voor optimale gewasresultaten zowel tijdens elke kweekfase als tijdens de gehele kweekperiode.

Lees verder
learning, GroSens, growers, information, root zone, management decisions, Grodan Grosens system, grodan slab, tomato, plant, grodan
Advies

Managen van voedingsstoffen

Het herstel van voedingsstoffen is economisch en milieuvriendelijk. Bovendien kunnen door het accuraat managen van voedingsstoffen, groeistoornissen worden voorkomen en gewasgroei en opbrengst worden geoptimaliseerd.

Lees verder
application, growing solution, Grodan, development, slab, Precision Growing, innovative growing tools, plant
Advies

Best Practice Guidelines Greenhouse Water Management

Wist je dat voor het kweken van een kilo tomaten in het open veld maar liefst 60 liter water nodig is, terwijl dat in de hydrocultuurteelt slechts 15 liter is? Een verdere besparing tot 4 liter water per kilo kan worden bereikt met behulp van de modernste technologieën in de kas.

Lees verder
learning, young tomato, plants, grodan plantop, blocks, standing, greenhouse, grodan
Advies

Start van een nieuwe teelt

Het is belangrijk om de nieuwe oogst de best mogelijke start te geven. De turn-round periode biedt mogelijkheden om de kas te reinigen en voorafgaand essentieel onderhoud. Commerciële druk betekent soms dat de kas slechts 2-3 weken leeg is. Een geode reiniging in deze periode zal echter winst opleveren voor de teelt. Op deze pagina vindt u tips voor het reinigen van de kas en het irrigatiesysteem. U kunt ook informatie vinden over het opslaan van Grodan substraatmatten en nformatie over hoe deze in de kas moeten worden geplaatst en instructies voor het afsnijden van de afvoeropening.

Lees verder
learning, water distribution, grodan

NG 2.0 Technologie

NG2.0 is de nieuwste substraattechnologie van Grodan. Met deze technologie kunnen telers en opkwekers meer produceren met minder water, voedingsstoffen en ruimte. NG2.0 is beschikbaar in pluggen, blokken en matten om telers en opkwekers te helpen duurzame, gezonde verse producten te telen voor een groeiende wereldbevolking.

Lees meer

Blijf op de hoogte

grodan