Advies

Adviezen en inzichten van onze adviseurs

application, growing solution, Grodan, development, slab, Precision Growing, innovative growing tools, plant
Advies

Best Practice Guidelines Greenhouse Water Management

Wist je dat voor het kweken van een kilo tomaten in het open veld maar liefst 60 liter water nodig is, terwijl dat in de hydrocultuurteelt slechts 15 liter is? Een verdere besparing tot 4 liter water per kilo kan worden bereikt met behulp van de modernste technologieën in de kas.

Lees verder
learning, young tomato, plants, grodan plantop, blocks, standing, greenhouse, grodan
Advies

Start van een nieuwe teelt

Het is belangrijk om de nieuwe oogst de best mogelijke start te geven. De turn-round periode biedt mogelijkheden om de kas te reinigen en voorafgaand essentieel onderhoud. Commerciële druk betekent soms dat de kas slechts 2-3 weken leeg is. Een geode reiniging in deze periode zal echter winst opleveren voor de teelt. Op deze pagina vindt u tips voor het reinigen van de kas en het irrigatiesysteem. U kunt ook informatie vinden over het opslaan van Grodan substraatmatten en nformatie over hoe deze in de kas moeten worden geplaatst en instructies voor het afsnijden van de afvoeropening.

Lees verder
learning, GroSens, growers, information, root zone, management decisions, Grodan Grosens system, grodan slab, tomato, plant, grodan
Advies

Managen van voedingsstoffen

Het herstel van voedingsstoffen is economisch en milieuvriendelijk. Bovendien kunnen door het accuraat managen van voedingsstoffen, groeistoornissen worden voorkomen en gewasgroei en opbrengst worden geoptimaliseerd.

Lees verder
Floriculture Solutions, growth, quality, innovative, development, stable and reliable growth medium, cultivation of gerbera, gebera, grofit, grodan
Advies

Afvoerwater reinigen

De eenvoudigste manier om afvoerwater te verminderen, is om te werken met een primaire watervoorziening van hoge kwaliteit en met een laag afvoervolume.

Lees verder
learning, dry sweet pepper, greenhouse, plants, 6-phase model, cultivation period, cultivation phase, grodan
Advies

Technisch ontwerp van het irrigatiesysteem

Het watersysteem staat centraal in het efficiënt functioneren van uw kas.

Lees verder
hand, holding, Grodan block, showing, bottom, roots, coming out, grodan
Advies

Wortelmilieu irrigatie management

‘Precision Growing' betekent letterlijk meer groei met minder input. In deze context richt GRODAN zich op oplossingen voor wortelmilieu management, maar begrijpt ook de noodzaak van een allesomvattende benadering van de teelt.

Lees verder
Meer laden
grodan