e-Gro

e-Gro-update Q2 2022: Beter telen met de lancering van de Gewasanalyse, het Support Center en optimalisaties voor de paprikateelt

We weten dat velen van u te maken hebben met verschillende uitdagingen in uw kas. Met het oogstseizoen voor de deur kunt u waarschijnlijk wel wat extra handen gebruiken! Met de huidige personeelstekorten is extra mankracht helaas niet makkelijk te vinden. Bovendien zijn de gasprijzen hoger dan ooit, waardoor het nog belangrijker wordt uw energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Tegelijkertijd stijgt de vraag naar gewassen van hoge kwaliteit, waarbij duurzaamheid een steeds grotere rol speelt.

Om u te helpen deze uitdagingen aan te pakken en te verzekeren dat u de hoogste kwaliteit gewassen op een efficiënte en duurzame manier kunt leveren, hebben we hard gewerkt aan een aantal nieuwe functionaliteiten op het e-Gro-platform. Na uitvoerige testen zijn drie belangrijke verbeteringen doorgevoerd die u zullen helpen uw teeltstrategie te optimaliseren en uw energie en arbeid optimaal in te zetten. Klik op de onderstaande video om meer te zien. Of download de handleiding.

Grodan, e-Gro, Release

e-Gro Q2 Release: How To Guide

Download the PDF how to guide Q2 to explore more about this improvement.

e-Gro Shoot Photo 1