Nieuws

Volg onze verhalen over hoe we de uitdagingen van vandaag aanpakken

Types

Brands

When

We can't find any results that match your search

Grodan, product
Article
23 jun 2020

Substraatbranche presenteert ambitieuze toekomstagenda

Grodan is lid van de Vereniging Potgrond- en Substraatfabrikanten Nederland (VPN). Doel van deze vereniging is het continu verbeteren van de substraatsector. In die hoedanigheid bepalen wij, samen met de andere leden, de beleidsagenda voor substraten. Tijdens de ledenvergadering eind juni is de beleidsagenda “Een sterke, onmisbare basis” gepresenteerd.

Lees verder
Grodan
Grodan, product
Article
05 jun 2020

Van sluipwespen tot schone substraten: hoe voedselveiligheid wordt bewaakt in de kas

Volgens de WHO leidt onveilig voedsel tot meer dan 200 ziektes wereldwijd, van diarree tot aan kanker. Voedsel kan onveilig worden omdat het aangetast wordt door schadelijke bacteriën, virussen, parasieten of bijvoorbeeld chemicaliën. In de afgelopen jaren zijn onze voedselketens steeds complexer geworden, met verschillende spelers en een wereldwijde distributie. Hierdoor is het risico op onveilig voedsel alleen maar groter geworden. Bij Grodan geloven we dat iedere speler in de voedselketen, inclusief wijzelf, een belangrijke rol heeft om voedselveiligheid te bewaken. Daarom vragen we zondag 7 juni, op Wereld Voedselveiligheidsdag (World Food Safety Day), aandacht voor het belang van veilig voedsel in de hele keten.

Lees verder
Grodan
grodan, greenhouse
Article
20 mei 2020

Verlenging EU Ecolabel toegekend aan recyclingoplossingen van Grodan

ROERMOND – De Ecolabel-certificering van Grodan, onderdeel van de ROCKWOOL Group, is tot 2022 verlengd. Na de toekenning van het Europese Ecolabel in 2019 volgt als onderdeel van deze gerenommeerde certificeringsregeling elk jaar een audit. Grodan is nu nog steeds het enige bedrijf dat steenwolgroeimedia onder dit label produceert voor de professionele tuinbouwsector.

Lees verder
Grodan
Meer laden