Nieuws

Volg onze verhalen over hoe we de uitdagingen van vandaag aanpakken

Types

Brands

When

We can't find any results that match your search

Grodan, e-gro
Article
10 sep 2020

Het debat over ons toekomstige voedselsysteem: urgenter dan ooit tevoren

Vijf maanden na de opening van Countryside: the Future spraken we met Ed Smit en Renee Snijders van stichting NethWork over verbindingen binnen de agrarische sector.

Lees verder
Grodan
Grodan beauty of horticulture series
Article
30 jul 2020

Minister ziet meerwaarde On the way to PlanetProof

Minister Schouten geeft bij de beantwoording van kamervragen over On the way to PlanetProof aan dat het - zonder deelname aan een certificeringschema - niet eenvoudig zal zijn om aan de consument te tonen dat de productie daadwerkelijk op een duurzamere, bovenwettelijke wijze plaatsvindt. Voor een teler die zonder keurmerk verduurzaamt, is het lastig een meerprijs voor zijn product te vragen als de consument in de winkel niet weet waarop deze meerprijs is gebaseerd. Omgekeerd helpt certificering de consument bij het herkennen van het duurzame product. Daarnaast verschaft een certificeringsschema aan de telers inzicht in waar de aangrijpingspunten zitten om de productie daadwerkelijk te verduurzamen.

Lees verder
Grodan
Grodan, product
Article
23 jun 2020

Substraatbranche presenteert ambitieuze toekomstagenda

Grodan is lid van de Vereniging Potgrond- en Substraatfabrikanten Nederland (VPN). Doel van deze vereniging is het continu verbeteren van de substraatsector. In die hoedanigheid bepalen wij, samen met de andere leden, de beleidsagenda voor substraten. Tijdens de ledenvergadering eind juni is de beleidsagenda “Een sterke, onmisbare basis” gepresenteerd.

Lees verder
Grodan
Meer laden