Over het lunch seminar

De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. Tijdens AgriFoodTech draait alles om nieuwe technologie voor de Agri & Food sector. 

AgriFoodTech is het platform waar High Tech & ICT innovaties voor efficiënter, effectiever, duurzamer of zelfs anders produceren in de voedingsmiddelenindustrie, de landbouw en (glas)tuinbouw centraal staan.

Op 11 en 12 december 2019 brengt AgriFoodTech de topsectoren “High Tech Systemen & Materialen” samen met “Agri & Food en Tuinbouw en Uitgangsmaterialen”. 

Grodan workshop - Teelt optimaliseren door het verzamelen van data?

Daar is de Nederlandse glastuinbouw al jaren mee bezig en wij ook. Grodan is bekend als de steenwolleverancier in de glastuinbouw maar wilt daarnaast telers ontzorgen op het gebied van data gedreven teelt. In deze presentatie vertellen Hans Baekelmans (Business Support, de groene expert bij Grodan) en Paulina Florax (Marketing) wat de impact kan zijn op de teelt door het verzamelen van gewasdata. Meten is weten en daarmee ook bijsturen. Zo kan een teler met sensoren en de juiste software programma(’s) beter inzicht krijgen in de gewassturing en op basis van die data de juiste beslissingen maken. Een nauwkeurig inzicht in het wortelmilieu van de plant is cruciaal bij het optimaliseren van de teelt. Dit levert waardevolle informatie waardoor telers de opbrengst en kwaliteit van hun gewassen kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie omtrent de beurs AgriFoodTech 2019

Gratis lunch seminar - INFO

11:00 uurU wordt verwacht om 11.00 uur. Opening door Grodan. 
11:30 uurStart workshop - data gedreven telen 
12:00 uurEinde workshop - U bent uitgenodigd deel te nemen aan de gratis lunch
13:00 uurUiteraard heeft u de mogelijkheid om op eigen gelegenheid de AgriFoodTech beurs te bezoeken

 

SCHRIJF JE HIERONDER SNEL IN! 

grodan