Case Studies

Lees onze case studies voor meer informatie over de toepassingen van onze producten.

Case studies

Case studies

Brands

Countries

We can't find any results that match your search

Dries Vahl
Public - Other
29 apr 2021

Dries Vahl van Tuinderij Vahl over Grodan Prestige

Bij komkommerkwekerij Tuinderij Vahl werken ze al bijna zo lang mede-eigenaar Dries Vahl zich kan herinneren met teeltmedia van Grodan. De Grodan Prestige mat ondersteunt de vegetatieve aanpak van het bedrijf voor de hogedraad- en conventionele komkommerteelt.

Lees verder
Wijnen Jeu Rutten
Public - Other
21 apr 2021

Jeu Rutten van Wijnen Square Crops over Grodan Supreme

Wijnen Square Crops werkt sinds halverwege de jaren 90 van de vorige eeuw samen met Grodan en koos twee jaar geleden voor de Supreme mat voor al hun blokpaprika's. Teeltmanager Jeu Rutten legt uit hoe de mat de generatieve teeltstrategie van het bedrijf ondersteunt en waarom de mat zo betrouwbaar is tijdens het onvoorspelbare gewasseizoen.

Lees verder
Solyco
Public - Other
21 apr 2021

Jack van Schie van Solyco over Grodan Elite

Bij de Nederlandse tomatenkwekerij Solyco werken ze sinds het begin van dit teeltseizoen met de nieuwe Elite steenwolmat van Grodan. Volgens Jack van Schie, bedrijfsleider op een van de drie locaties van het bedrijf, geeft de combinatie van de mat met zowel de Plantop blokken als de GroSens Sensoren hem de zekerheid die hij nodig heeft om de hoge kwaliteit die klanten verwachten te kunnen realiseren.  

Lees verder
e-Gro Campaign Summer 2020
Lees verder
e-Gro Testimonial Kenny & Rob
Industrial - Other
22 okt 2020

Data gedreven teelt met e-Gro bij LEMA

Noem de naam LEMA uit Naaldwijk -onderdeel van Prominent- en menigeen denkt direct aan de cocktailtomaten (Brioso) van de compagnons Rob van Marrewijk en Ruud Leerdam. Sinds begin 2019 werken de ervaren telers met e-Gro, het software platform voor data driven Precision Growing. Ze hebben zelfs een gedreven techneut in dienst: Kenny van Dijk.

Lees verder
e-Gro Testimonial Ger
Lees verder
Meer laden

Hoe kunnen we u helpen?

Contact Grodan