Sierteeltproducten

Grodan beschikt over een assortiment gewasspecifieke substraten voor de sierteelt. We richten ons op rozen en gerbera's. Deze gewassen onderscheiden zich doordat het meerjarige planten zijn.
Op basis van hun specifieke teelteigenschappen heeft Grodan een breed scala aan innovatieve substraatproducten ontwikkeld, die een specifiek product leveren voor elke kritische teeltfase (van opkweek tot uiteindelijke teelt)

Sierteeltoplossingen

Om in 2050 een wereldbevolking van 9,1 miljard mensen te kunnen voeden, is een toename van de totale voedselproductie van zo'n 70% nodig. De productie in ontwikkelingslanden zal bijna moeten verdubbelen.
Lees meer
application, erik zwinkels, grodan

Erik Zwinkels over Grodan Elite

Erik Zwinkels is een tomatenteler in Nederland. Hij is een van de managers van het familiebedrijf Zwinkels Tomaten. Zwinkels Tomaten heeft 20 ha kassen verdeeld over drie vestigingen gelegen in de regio Westland en in het noordwesten van Rotterdam. Het bedrijf is gespecialiseerd in trostomaten.
De categorieën zijn cocktail, pruimen en ronde cherrytomaatjes. Om een jaar lang productie te realiseren, bevatten 11 van de 20 hectare kassen gewassen die onder licht zijn geteeld.

Lees meer

Hoe kunnen we u helpen?

grodan